bgen
  • Структурно окабеляване
Локалната мрежа отдавна не е лукс, а необходимост. Нашите специалисти имат на 15 годишен опит в проектирането и изграждането на мрежи. Ще разберем Вашите нужди и ще ви предложим подходящ вариант съчетан с евентуални бъдещи нужди. Сертифицираме кабелни мрежи според международните стандарти и работим с доказани материали. Окабеляваме за СОТ, видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъпа, домофонни системи и други. Ще изготвим идеен проект, който ще обсъдим с Вас за постигане на оптимални резултати.От декември 2012г. фирмата предлага и 25 години гаранция на изградените и сертифицирани мрежи, с компонентите на Швейцарката фирма R&M.

Строите, ремонтирате къща или офис? Имате нужда от консултация за видеонаблюдение, контрол на достъпа, сот? Свържете се с нас.

Ще направим оглед и ще предложим оптимално решение за конкретния случай и бюджет. Можем да предложим разчилни варианти за изграждането на кабелни трасета, както и концепция за бъдещо развитие без да е необходимо разбиване след време.